Portofoliu

SC GRUNSPIND SRL alaturi de SC NORD CONSULT BUCURESTI SRL detine in portofoliul de clienti, companii importante din diferite domenii de activitate.

Mai mult

Informatii utile

Oferim consultanta gratuita in ceea ce priveste modul de pregatire al suprafetelor metalice pentru vopsire, in ceea ce priveste aplicarea de pardoseli industriale, modul de pregatire a suportului, alegerea solutiei adecvate.

Mai mult

Parteneri

Sc Grunspind SRL alaturi de Sc Nord Consult SRL cunoaste o continua dezvoltare, sperand intr-o deplina satisfactie a clientilor sai.

Mai mult

Despre noi

S.C. GRUNSPIND S.R.L. – producator de lacuri si vopsele, este o societate cu capital privat integral romanesc, fondata in anul 2007.


Producem o gama larga de vopseluri epoxidice, alchidice, lavabile, amorse, produse accesibile in diferite culori.Datorită expertizei noastre industriale, tehnologiei si metodelor de fabricatie, garantam faptul caGRUNSPIND produce intreaga gama de vopsele si grunduri epoxidice si poliuretanice, pentru pardoseli sub marca SPINDFLOOR si pentru metal sub marca SPINDMETAL, la cea mai inalta calitate.

Pardoseli industriale si decorative din rasini epoxidice.
Domenii de aplicatie: Spatii industriale / depozite, parcaje subterane supraetajate, spatii tehnice, industria alimentara / farmaceutica, industria navala, etc.

Avem o echipă de specialişti cu înaltă calificare, completata de cunoştinţele aprofundate in domeniu.

In prezent, compania cunoaste o continua dezvoltare, sperand intr-o deplina satisfactie a clientilor sai.